** Gratis thuisbezorgd bij bestelling vanaf € 50,- **

© 2024, Strong & Slim - Alle rechten voorbehouden.

Voedingscoaching_hero

Voedingscoaching

Home Voedingscoaching

Met PS. food & lifestyle je doel bereiken en behouden

Bij het PS. food & lifestyle programma focussen we juist op het aanleren van een gezond eetpatroon, met veel eiwitten en weinig koolhydraten.

Wat kun je verwachten?

– Complete weekmenu’s met koolhydraatarme recepten –

– Koolhydraatarme producten –

– Persoonlijke begeleiding –

– Tips voor een gezonde levensstijl –

– Handige PS. food & lifestyle app –

De ervaring van Suzanne

Suzanne Colsters
52 jaar uit Stein
– 22 kg

10 jaar geleden was mijn gewicht vrij stabiel. Helaas zorgden een rughernia, corona en de overgang zorgden voor extra kilo’s. Ik had steeds meer moeite om te bewegen en ik zat niet goed in mijn vel.

Iedere nieuwe poging om op mijn voeding te letten mislukte steeds. Ik realiseerde me dat ik hulp nodig had. Ik startte met het PS. food & lifestyle programma bij mijn coach en leerde een koolhydraatarm eetpatroon aan. Het was makkelijk en duidelijk om te volgen. Het verbaasde me hoe goed het ging.

Ik kan altijd bij mijn coach terecht en sta er niet alleen voor. Dat geeft me een heel fijn gevoel voor de toekomst.

Ik ben ontzettend blij dat het me gelukt is en kijk uit naar de feestdagen. Gezellig samen zijn met mijn familie en vrienden en ik weet nu dat ik ook gezond én lekker kan eten!

Hoe ziet het traject eruit?

1. Intake

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen.

2. Eerste week

Zodra je begint met het programma, start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend (voedings)pakket voor de eerste week.

3. Wekelijks consult

Wekelijks zien wij elkaar op consult. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren we de opgestelde doelen en word je gewogen en gemeten. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1-2 kilo per week! Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact en kun je vragen stellen.

4. Gewenste gewicht bereiken

Om op het gewenste gewicht te komen, eet je in deze fase vooral producten uit het assortiment van het PS food & lifestyle programma. Deze producten kun je bij het wekelijks consult aankopen.

5. Gewenste gewicht behouden

In deze fase leer je hoe je jouw voedingspatroon het best kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden. Je eet hierbij weer meer producten die je in de supermarkt kunt krijgen, zodat je jouw voedingspatroon gemakkelijk kunt aanhouden.

 

Wil je weten hoe het PS food & lifestyle traject er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reviews

Dit is wat klanten zeggen over de begeleiding van Strong & Slim

Superfijne begeleiding door Peter. Altijd positief en goede uitleg en adviezen. VeelProducten bevatten soja en dat is voor mij niet wenselijk, hierdoor heeft Peter een nog persoonlijker schema gemaakt, waardoor ik toch de producten kan gebruiken van PS. Het is echt bijzonder want ik eet meer dan ooit en ben nu in 9 weken 9 kilo kwijt. Ik heb veel energie en voel me top.
Simone Cooke
1715803613
Top geregeld met Peter, in een aantal weken het programma gevolgd te hebben nu al 18 KG afgevallen. Ook door het wekelijkse wegen blijven we keurig op het gewenste gewicht. Een aanrader👍
Rick Kolster
1709654782
Ik heb Peter via mijn eigen werk leren kennen waarna ik kennis heb gemaakt met zijn bedrijf en producten. Op het gebied van kennis over voeding is Peter waanzinnig goed & ook zijn de producten smakelijk en zorgen ze er uiteindelijk voor dat ik mijn doel haal; minder eten en afvallen.Maar waar de kracht van Peter wat mij betreft echt ligt is dat hij perfect instaat is om zich niet alleen in jou te verplaatsen en je goed te adviseren, maar hij doet dat op zo’n manier dat je je op geen enkel moment rot of slecht voelt over je lichaam of de keuzes die je gemaakt hebt. En die gave hebben er niet veel.
Artjom Maksimov
1707083337
Een dieet waar je je heel goed bij voelt en goed vol te houden is.
Annet Van veen
1696768234
Top product! Zeker aan te raden!
Deze vorm van afvallen is super … makkelijk .duidelijk..niet lastig met werken …en Peter vertelt precies ..wat wel en niet kan …zeker een aan rader deze leefstyle
Ingrid Ignatius
1689589187
In 4 maanden tijd 13 kilo kwijt! Ik ben erg enthousiast over deze methode: de producten zijn lekker en daardoor is het goed vol te houden. Natuurlijk is een goede motivatie belangrijk, maar als je regelmatig iets lekkers mag, is de beloning groot! En de begeleiding van Peter is zeker niet onbelangrijk… dank je wel!!!
Helemaal blij met 9 kilo minder door de fijne begeleiding van Peter én de producten.Kan het iedereen aanraden!
Liesbeth van
1663345845
Met Peter als begeleider is het aanpassen van je lifestyle minder moeilijk. Handige locactie, vriendelijke man en goede producten.
Super goed geholpen door Peter! Fijne begeleiding en kreeg goede tips om mijn leefstijl aan te passen.Helaas moesten we eerder stoppen dan gepland, maar met alles wat ik geleerd heb kom ik er wel. Bedankt Peter!
Peter is een vriendelijke man. Ook als het een weekje niet goed is gegaan weet hij me moed in te praten om de draad weer op te pakken. Voldoende producten om uit te kiezen. Is een product niet lekker mag het omgeruild. Dit is heel prettig want de producten zijn niet goedkoop.
Anita Piet
1654016701
Peter is een integere man, waar je je als vrouw vertrouwd bij kan voelen. Is serieus als het gaat om de begeleiding van het traject.
Snel een positief resultaat.Met goede begeleiding en goede adviezen, samen met een breed assortiment producten, wordt het afvallen je makkelijker gemaakt.
Ron Koolhaas
1653225021
Peter begeleidt me op een rustige manier om over te schakelen naar een ander voedingspatroon. Hij is zeer zorgvuldig in zijn informatie, geeft vertrouwen en antwoord op alle vragen, eventueel met inschakeling van andere professionals. Hij doet wat hij belooft en maakt dat ik al 12 weken wekelijks met vertrouwen op de weegschaal ga en altijd met goede moed weer vertrek, ook in de weken waarin het resultaat wat tegenvalt.
hester visser
1645000357
Lekkere producten met goede begeleiding! Peter is erg behulpzaam en heel vriendelijk. Hij denkt echt mee en luistert goed naar je wensen.
Enorm uitgebreid assortiment van producten die goed smaken. Absoluut geen hongergevoel gehad en goede begeleiding!Prettige manier om gewicht te verliezen.
Linda GHHK
1640890870
js_loader

De voordelen van PS food & lifestyle

– Een persoonlijk stappenplan
– Gepersonaliseerde weekmenu’s
– Begeleiding van een gecertificeerde coach
– Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
– Behoud van je spiermassa
– Geen jojo effect
– Echte gedragsverandering voor een blijvend gezonde levensstijl

Start vandaag!

ps food lifestyle