<< Gratis verzending vanaf € 50,- >>

© 2023, Strong & Slim - Alle rechten voorbehouden.

Voedingscoaching_hero

Voedingscoaching

Home Voedingscoaching

Op zoek naar een gezond
gewicht dat blijft?

Met het programma van PS food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je bereikt hiermee niet alleen je gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Hoe ziet het traject eruit?

1. Intake

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen.

2. Eerste week

Zodra je begint met het programma, start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend (voedings)pakket voor de eerste week.

3. Wekelijks consult

Wekelijks zien wij elkaar op consult. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren we de opgestelde doelen en word je gewogen en gemeten. Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1-2 kilo per week! Middels onze app staan we altijd met elkaar in contact en kun je vragen stellen.

4. Gewenste gewicht bereiken

Om op het gewenste gewicht te komen, eet je in deze fase vooral producten uit het assortiment van het PS food & lifestyle programma. Deze producten kun je bij het wekelijks consult aankopen.

5. Gewenste gewicht behouden

In deze fase leer je hoe je jouw voedingspatroon het best kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden. Je eet hierbij weer meer producten die je in de supermarkt kunt krijgen, zodat je jouw voedingspatroon gemakkelijk kunt aanhouden.

 

Wil je weten hoe het PS food & lifestyle traject er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reviews

Elisabeth GerritsenElisabeth Gerritsen
15:25 17 Oct 22
In 4 maanden tijd 13 kilo kwijt! Ik ben erg enthousiast over deze methode: de producten zijn lekker en daardoor is het goed vol te houden. Natuurlijk is een goede motivatie belangrijk, maar als je regelmatig iets lekkers mag, is de beloning groot! En de begeleiding van Peter is zeker niet onbelangrijk… dank je wel!!!
Super goed geholpen door Peter! Fijne begeleiding en kreeg goede tips om mijn leefstijl aan te passen.Helaas moesten we eerder stoppen dan gepland, maar met alles wat ik geleerd heb kom ik er wel. Bedankt Peter!
Anita PietAnita Piet
17:05 31 May 22
Peter is een vriendelijke man. Ook als het een weekje niet goed is gegaan weet hij me moed in te praten om de draad weer op te pakken. Voldoende producten om uit te kiezen. Is een product niet lekker mag het omgeruild. Dit is heel prettig want de producten zijn niet goedkoop.
hester visserhester visser
08:32 16 Feb 22
Peter begeleidt me op een rustige manier om over te schakelen naar een ander voedingspatroon. Hij is zeer zorgvuldig in zijn informatie, geeft vertrouwen en antwoord op alle vragen, eventueel met inschakeling van andere professionals. Hij doet wat hij belooft en maakt dat ik al 12 weken wekelijks met vertrouwen op de weegschaal ga en altijd met goede moed weer vertrek, ook in de weken waarin het resultaat wat tegenvalt.
Elisa Van Der WelElisa Van Der Wel
16:29 16 Jan 22
Lekkere producten met goede begeleiding! Peter is erg behulpzaam en heel vriendelijk. Hij denkt echt mee en luistert goed naar je wensen.
js_loader

De voordelen van PS food & lifestyle

– Een persoonlijk stappenplan
– Gepersonaliseerde weekmenu’s
– Begeleiding van een gecertificeerde coach
– Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
– Behoud van je spiermassa
– Geen jojo effect
– Echte gedragsverandering voor een blijvend gezonde levensstijl

Start vandaag!

ps food lifestyle