** Gratis thuisbezorgd bij bestelling vanaf € 50,- **

© 2024, Strong & Slim - Alle rechten voorbehouden.

Retourbeleid_hero

Retourbeleid

Home Retourbeleid

Een product retourneren?

Een product terugsturen kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Maak aan ons kenbaar dat je van de aankoop afziet door middel van een mail naar; [email protected]

Vermeld hierbij duidelijk wat de reden is van het retour sturen. De producten dienen binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Strong & Slim.
(TIP: bewaar het verzendbewijs dat je bij het pakketpunt krijgt)

Retouradres:
Strong & Slim
Aalsmeerderweg 283-25
1432 CN Aalsmeer

Voor alle producten geldt dat deze producten om redenen van
gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de
verzegeling na levering is verbroken. Wanneer je producten bij gebruik hebt
beschadigd, kunnen deze eveneens niet geretourneerd worden.

In geval van retour wordt het totaalbedrag van je bestelling vergoed, de kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na
herroepping terugbetaald worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Mocht een product je niet in goede staat bereiken dan kun je contact opnemen d.m.v. whatsapp op telefoonnr. 06 – 20 50 80 02 of via de mail naar [email protected] . Wij adviseren je direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die je niet in goede staat bereiken dienen, na contact met te hebben opgenomen, eveneens te worden geretourneerd, tenzij anders afgesproken.