** Gratis thuisbezorgd bij bestelling vanaf € 50,- **

© 2024, Strong & Slim - Alle rechten voorbehouden.

Kwaliteitswaarborg_hero

Kwaliteitswaarborg

Home Kwaliteitswaarborg

Hoe wordt de kwaliteit van onze supplementen gewaarborgd?

Aan kwaliteit wordt veel aandacht besteed bij Strong & Slim. We kiezen onze gecertificeerde leveranciers nauwkeurig, voeren elk jaar kwaliteitscontroles uit en doen steekproeven. Wij werken alleen met producenten die gecertificeerd zijn (HACCP) voor het produceren van voedingssupplementen volgens de Nederlandse wetgeving. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast doen wij ieder jaar een audit bij onze producenten om te bekijken of ze nog steeds voldoen. Steekproefsgewijs laten wij ook ieder jaar supplementen testen bij een onafhankelijk laboratorium. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Wil je meer weten over de kwaliteitswaarborg van onze supplementen? We hebben een uitgebreid kwaliteitshandboek samengesteld, waarvan je de eerste pagina hier kunt downloaden.

Het volledige kwaliteitshandboek is op aanvraag te krijgen. Stuur hiervoor een bericht via het formulier op de contactpagina.