** Gratis thuisbezorgd bij bestelling vanaf € 50,- **

© 2024, Strong & Slim - Alle rechten voorbehouden.

Home Producten Vegan Proteïne – Vanille Koekie – 1000 gram

Stap terug

Vegan Proteïne – Vanille Koekie – 1000 gram

 29,95

Vinkje
Stimuleert de groei en instandhouding van spieren
Vinkje
Ook de Vegan heeft alle 9 essentiële aminozuren in de juiste verhouding
Vinkje
Maar liefst 25 gram eiwit per serving
Vinkje
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Hoeveelheid

VEGAN PROTEÏNE VANILLE KOEKIE — 1000 GRAM

 

Ontdek de kracht van plantaardige voeding met Strong & Slim’s Vegan Erwten Eiwit. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige eiwitbron die zowel je gezondheid als je fitnessdoelen ondersteunt, zoek dan niet verder. Ons merk staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en effectiviteit, en onze Vegan Erwten Eiwit vormt daarop geen uitzondering.

 

Ons Vegan Proteïne is zorgvuldig samengesteld om een compleet aminozuurprofiel te bieden, essentieel voor spierherstel en -groei. Het is een uitstekende keuze voor zowel veganisten als iedereen die op zoek is naar een duurzame eiwitbron zonder dierlijke producten.

 

Wat maakt Strong & Slim’s Vegan Eiwit bijzonder? Ons eiwit wordt gewonnen uit hoogwaardige erwten en ondergaat een proces dat de voedingswaarde behoudt. Het is hypoallergeen en gemakkelijk verteerbaar, waardoor het geschikt is voor mensen met verschillende voedingsbehoeften.

 

Of je nu bezig bent met het opbouwen van spieren, afvallen of gewoon een gezonde levensstijl nastreeft, Strong & Slim’s Vegan Erwten Eiwit kan een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse routine. Met de garantie van kwaliteit en effectiviteit, streven we ernaar om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

 

Kies bewust, kies duurzaamheid. Kies voor Strong & Slim’s Vegan Erwten Eiwit in de smaak Vanille Koekie en geef je lichaam de voeding die het verdient. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van plantaardige proteïne voor je welzijn.

 

Komt voor in:

Vegan proteïne is gemaakt van eiwitten uit volledig plantaardige bronnen en bevat dus geen dierlijke producten. Een Vegan proteïne poeder kan onder andere bestaan uit erwteneiwit(isolaat), rijsteiwit, soja-eiwit, hennepeiwit of een combinatie van verschillende plantaardige proteïnes.

Strong & Slim heeft gekozen voor de betere Vegan eiwit bestaande uit erwteneiwit!

 

Tekort:

Spierafbraak is één van de eerste verschijnselen van een eiwittekort. Ook kan de weerstand daardoor in het gedrang komen.

 

Feitje:

Vegan eiwitpoeders zijn uit onderzoek even effectief gebleken als wei-proteïne bij het aanvullen van eiwitten in de voeding van atleten. Vegan proteïne kan mogelijk helpen bij: Beter herstel na training (Bron: NCBI) Spiergroei tijdens weerstandstraining (Bron: NCBI)

 

Allergenen:

Geen.

Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dit product is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen dienen voor consumptie een deskundige te raadplegen. Voedingssupplement met zoetstoffen

Dosering:

1 maatschep van ca. 30 gram met 250 ml water. Neem 1 tot 3 shake’s per dag als aanvulling op je dagelijkse voeding. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

 

ADH / RI (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid/ referentie inname)

Er is geen ADH of RI vastgesteld.

De optimale eiwitinname bij gematigd intensieve training wordt geschat op 1,2-2,0 gram/kg/dag en bij hoog intensieve training op 1,7-2,2 gram/kg/dag.

Voedingswaarde:

Product: Vegan Proteïne Vanille Koekie
Art.nr: 41236
Inhoud: 1000 gram
Voedingswaarde: ↓ Per 100 gram Per 30 gram
KiloJoule 1653,03 KJ 495,91 KJ
KiloCalorie 395,19 Kcal 118,56 Kcal
Eiwit totaal 84,17 g 25,25 g
    – plantaardig 84,17 g 25,25 g
    – dierlijk 0,00 g 0,00 g
Koolhydraten totaal 2,85 g 0,85 g
    – suikers 1,77 g 0,53 g
    – zetmeel 0,00 g 0,00 g
Vet totaal 7,85 g 2,36 g
– verzadigd 2,02 g 0,61 g
    – enkelv.onverzadigd 0,00 g 0,00 g
    – meerv.onverzadigd 0,00 g 0,00 g
    – plantaardig 7,85 g 2,36 g
    – dierlijk 0,00 g 0,00 g
Vezels 0,40 g 0,12 g
Zout (NaCl) 1,86 g 0,56 g
Mineralen 0,00 g 0,00 g
    – Natrium 743,53 mg 223,06 mg

 

Ingrediënten:

Erwten eiwit isolaat en aroma. Zoetstof: sucralose.

 

Belangrijk om te weten:

Eiwitten bestaan uit aminozuren, dit zijn de bouwstenen van een eiwit. Je lichaam heeft 22 aminozuren nodig, hiervan zij er 9 essentieel. Essentieel houdt in dat je lichaam deze niet zelf kan aanmaken. Eiwitten zijn van hoge kwaliteit als deze 9 soorten in voldoende mate vertegenwoordigd zijn.

De 9 essentiële aminozuren zijn: leucine, isoleucine, valine, lysine, tryptofaan, threonine, fenylalanine, methionine en histidine)

Gerelateerde producten