<< Gratis verzending vanaf € 50,- >>

© 2023, Strong & Slim - Alle rechten voorbehouden.

Elisabeth GerritsenElisabeth Gerritsen
15:25 17 Oct 22
In 4 maanden tijd 13 kilo kwijt! Ik ben erg enthousiast over deze methode: de producten zijn lekker en daardoor is het goed vol te houden. Natuurlijk is een goede motivatie belangrijk, maar als je regelmatig iets lekkers mag, is de beloning groot! En de begeleiding van Peter is zeker niet onbelangrijk… dank je wel!!!
Super goed geholpen door Peter! Fijne begeleiding en kreeg goede tips om mijn leefstijl aan te passen.Helaas moesten we eerder stoppen dan gepland, maar met alles wat ik geleerd heb kom ik er wel. Bedankt Peter!
Anita PietAnita Piet
17:05 31 May 22
Peter is een vriendelijke man. Ook als het een weekje niet goed is gegaan weet hij me moed in te praten om de draad weer op te pakken. Voldoende producten om uit te kiezen. Is een product niet lekker mag het omgeruild. Dit is heel prettig want de producten zijn niet goedkoop.
hester visserhester visser
08:32 16 Feb 22
Peter begeleidt me op een rustige manier om over te schakelen naar een ander voedingspatroon. Hij is zeer zorgvuldig in zijn informatie, geeft vertrouwen en antwoord op alle vragen, eventueel met inschakeling van andere professionals. Hij doet wat hij belooft en maakt dat ik al 12 weken wekelijks met vertrouwen op de weegschaal ga en altijd met goede moed weer vertrek, ook in de weken waarin het resultaat wat tegenvalt.
Elisa Van Der WelElisa Van Der Wel
16:29 16 Jan 22
Lekkere producten met goede begeleiding! Peter is erg behulpzaam en heel vriendelijk. Hij denkt echt mee en luistert goed naar je wensen.
js_loader